Wanden

Wanden

Voor het afwerken van wanden bestaan verschillende technieken, Niemeijer Afbouw is zeer ervaren in het opbrengen van de volgende afwerkingen:

Fijnschuurwerk
Dit is een afwerklaag, bestaande uit kalk, gips en zilverzand. Uiteindelijk is het een wand met een zeer fijne korrelstructuur. Fijnschuurwerk is uitermate geschikt om nadien te sausen in de kleur die u zelf wilt. De korrelstructuur komt hiermee te vervallen. Het wordt aangebracht op de traditionale manier. Tevens kan het aangebracht worden met een gipsspuit. Met het werken met een gipsspuitmachine wordt nadien de muur vlak gemaakt.

Pleisteren saus/behanggereed

Dit is een afwerklaag die nadien behangt of gesaust kan worden. Van te voren wordt afgesproken welke afwerking het wordt. Het is ook traditioneel stucwerk. Het kan met de hand aangebracht worden of tevens met de gipsspuit.

Sierpleisteren

Dit is een afwerklaag die het interieur aanmerkelijk kan verfraaien. Het is verkrijgbaar in verschillende diktes van 0,5 mm tot 3 mm. Je hebt hierbij verschillende materialen, o.a. spachtelpleister  en barokpleister. Deze sierpleisters zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Betonlook
De nieuwste afwerking in de wanden is de betonlook. De naam zegt het natuurlijk al. Het lijkt op onbewerkt beton. Het kan op de muur in bijv. badkamer, maar ook is het geschikt als vloer. Het is een strakke en moderne afwerking.Marmerpleister

Dit is een sierpleistersoort die geschikt is in de romantische, landelijke kamer. Het geeft een bepaalde uitstraling, zodat het haast niet te onderscheiden is van echte marmer. Deze afwerklaag wordt in drie fases aangebracht.Niemeijer Afbouw, Henk Niemeijer, 050 309 51478863 bezoekers (12428 hits) sinds 8-7-2014